Anne-Marie Delmotte Lecher antenna Instructor, Researcher and Author
Lecher antenna used by AM Delmotte

Lecher Antenne research, opleiding en boeken © 2023

logo Delmotte Vibrating Energies Résonnantes

Reserveer een op afstand uitgevoerde (teleradiesthesie) bioenergie behandelingssessie met Complementaire Lecher Antenne Therapeute, Klinisch Chemicus, Wetenschapper en Ridder in de Leopoldsorde Anne-Marie Delmotte

Afwijzing van aansprakelijkheid: De persoon die de meting en/of het bijstellen van uw bioenergieën uitvoert met de Lecher antenne en door middel van kleurentherapie geeft geen medisch advies en geeft eveneens geen aanbevelingen naar het gebruik van een techniek als een vorm van behandeling voor fysieke of medische problemen. Een (huis)arts en/of specialist dienen steeds geconsulteerd te worden, zowel direct of indirect. De bedoeling van de persoon die de meting en/of het bijstellen van uw bioenergieën uitvoert zijn is enkel om u te helpen in uw zoektocht naar welbevinden. In het geval u de informatie verschaft door de persoon die de meting en/of het bijstellen van uw bioenergieën gebruikt voor uzelf of anderen, wat uw constitutioneel recht is, neemt de persoon die de meting en/of het bijstellen van uw bioenergieën geen verantwoordelijkheid voor uw acties.

Lecher Antenna Dowsing Geobiology Bio-energy Megalithic Monuments

WELKOM IN HET DELMOTVIBRES CENTRUM VOOR LECHER ANTENNE BEHANDELINGEN BIOENERGIE

Anne-Marie is de auteur van verschillende boeken over haar Lecher antenne onderzoek en bevindingen, lesgeefster van Lecher antenne online opleidingen en oprichtster van het Delmotvibres Training Centrum in Ierland

Zorg ervoor dat u een tijdslot boekt wanneer u op een comfortabele plaats bent waar u kan zitten of liggen en gedurende wanneer u niet hoeft te rijden.
Alle sessies en communicatie verlopen in het Nederlands.

HOE RESERVEREN
Klik op de toets op deze pagina: "Reserveer een Lecher antenne behandeling met Anne-Marie Delmotte"
Dit brengt u naar een andere pagina waar u eerst uw tijdszone instelt door op het “klok” symbool te klikken.
Dan kiest u de juiste dienst, met name “Lecher antenne behandeling in Nederlands”.
Dan ziet u de beschikbare tijdsloten (in paars).
Gelieve een tijdslot te selecteren voor uw behandeling wanneer u niet hoeft te rijden en ergens op een comfortabele plaats bent waar u kan zitten of liggen.
Na het selecteren van uw tijdslot kan u uw gegevens invullen en uw reservatie confirmeren. Dit brengt u dan naar het betaalgedeelte.

Anne-Marie 's werklading voor 1 sessie is ongeveer 5 uur.

WAT
Op afstand (teleradiesthesie) meten en equilibreren van bio-energieën met de Lecher antenne, een wetenschappelijk instrument dat werkt volgens het principe van (bio)resonantie.

Streef ernaar om je bio-energieën optimaal te doen stromen en je zo goed mogelijk tot fantastisch te voelen.
Het doel van de metingen is om te bepalen wat als prioriteit dient bijgesteld te worden tijdens de bio-energie balancering zodat de energie weer vrij kan stromen in je energetisch lichaam en gifstoffen optimaal kunnen worden geëlimineerd.
Inclusief feedback/discussie na de sessie.

Regelmatige sessies zorgen ervoor dat:
- het energetische lichaam in balans wordt gebracht zodat het in staat is zichzelf te genezen, of met andere woorden om het cellulaire regeneratievermogen te optimaliseren. We maken elke dag kankercellen die we heel goed kunnen elimineren als onze energieën vloeiend kunnen stromen
-om ervoor te zorgen dat ons immuunsysteem optimaal functioneert
-om ons tegen agressies en/of negatieve energieën waaraan we worden blootgesteld te versterken en/of ons ervan vrij te maken

Deze sessies worden als zacht en plezierig ervaren. Je kunt ook wat warmte of tintelingen voelen. Je kunt slaperig worden als ik kleurentherapie doe.

Anne-Marie 's werklading voor 1 sessie is ongeveer 5 uur en dit is zonder haar eigen bio-energieën voor te bereiden en zichzelf te versterken voor de sessie, zodat ze in de best mogelijke staat is voor haar cliënt.

WAT TE VERWACHTEN
Alle sessies en communicatie verlopen in het Nederlands.

Een paar dagen voor de sessie: intakeformulier. Dit dient zo snel mogelijk te worden ingevuld en teruggestuurd naar Anne-Marie, zodat zij de juiste voorbereidingen kan treffen en een vertrouwelijk klantdossier kan opstellen dat op een veilige plaats wordt bewaard.

Tijdens de sessie: duurt ongeveer 1 uur. Meten en equilibreren van bio-energieën met de Lecher antenne, een wetenschappelijk instrument dat werkt op basis van (bio)resonantie. Verder ook equilibreren van uw bio-energieën met specifieke kleuren op verschillende niveaus: als harmonische remedies en op toxine-eliminatieniveau.

Deze sessies worden als zacht en plezierig ervaren. Je kunt ook wat warmte of tintelingen voelen. Je kunt slaperig worden als ik kleurentherapie doe. Het is belangrijk dat u een tijdslot boekt wanneer u op een comfortabele plaats bent waar u kan zitten of liggen en gedurende wanneer u niet hoeft te rijden. Ik blijf in contact met u via E-mail, Whatsapp or Messenger.

Na de sessie: korte bespreking van de resultaten en welke kwesties naar voren kwamen tijdens de behandeling. Op Zoom, Whatsapp of Messenger.

Photo of Anne-Marie Delmotte Lecher Antenna Complementary Therapist
Photo of Anne-Marie Delmotte Lecher Antenna Complementary Therapist

GETUIGENISSEN
GETUIGENIS 1
Beste Anne-Marie
Bij deze laat ik u weten dat ik na uw Lecher antenne behandeling 2 nachten de hele nacht en heel goed heb geslapen, wat voor mij uitzonderlijk is.
Ik voel dat ik meer energie heb en geniet van het gevoel van welbevinden.
Andy Nolan Ierland

GETUIGENIS 2
Een zachte, maar diepgaande sessie uitgevoerd met veel vaardigheid, accuraatheid en medeleven.
Dank u Anne-Marie !
Scottie Babs Verenigd Koninkrijk

GETUIGENIS 3
Beste Anne-Marie,
Ik wil je gewoon heel erg bedanken. Ik hou van wat je doet. Ik weet niet zeker wat er op energetisch niveau is veranderd, maar ik geloof dat je iets in balans hebt gebracht. De pijn die ik in mijn rug had die ik tijdens je sessie voelde wegebben, was de volgende dag helemaal weg en is sindsdien weggebleven. Ik beveel Anne-Marie en de technologieën die ze aanbiedt ten zeerste aan.
Nogmaals dank
Tasha McCullough Ierland

GETUIGENIS 4
Beste Anne-Marie,
Dit is mijn feedback van jouw 2 op afstand behandelingen.
Mijn polariteit blijft stabiel en ik ervaar geen plotse daling van mijn energie meer.
Ik ervaar door jouw sessies aanzienlijk comfort en welbevinden.
Dank u wel Anne-Marie
Denis Meneguzzi Frankrijk

TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR WEGENS TIJDSGEBREK. DANK VOOR UW BEGRIP.
VOOR BESTAANDE KLANTEN: CONTACTEER ANNE-MARIE PER E-MAIL INDIEN DRINGEND


Anne-Marie is heel erg begaan met u als klant en neemt elke behandeling dat ze doet heel serieus teneinde het beste resultaat te bereiken. Deze behandelingen zijn zeer arbeidsintensief en vragen veel tijd.
Anne-Marie’s werklading voor 1 Lecher antenne behandeling is ongeveer 5uur. Dit omvat opmaken vertrouwelijk klantdossier, voorbereidingen (energetische connectie, bestuderen dossier), sessie als dusdanig en postdiscussie.