Gratis Lecher antenne basisopleiding in Oostende op zaterdag 21 januari 2023

Opleidingen worden gegeven aan kleine groepen zodat iedereen voldoende persoonlijke attentie kan krijgen

LECHER ANTENNE BIOENERGETICA NIVEAU 1

GRATIS* LECHER ANTENNE OPLEIDING IN OOSTENDE BELGIË
*mits aankoop online coaching sessie

OPLEIDING 11 FEBRUARI 2023 van 13 uur tot 18 uur
MAXIMUM 10 DEELNEMERS
INSCHRIJVING TEN LAATSTE OP 8 FEBRUARI 2023

LESGEEFSTER is Anne-Marie Delmotte: wetenschapper, auteur van 10 Lecher antenne boeken en ridder in de Leopoldsorde

INHOUD
Correct leren meten van personen – bilan bio-energieën
Hoe je eigen bio-energieën meten - mogelijkheden
Verminderen en/of elimineren electromagnetische straling
Meten van objecten – verzorgingsproducten die door persoon worden gedragen – compatibiliteit
Er wordt ook buiten gemeten indien het weer het toelaat
Introductie tot werken op afstand

VEREISTEN
Ik ga deze sessie beginnen met een korte herhalingsoefening van de basisopleiding die betrekking heeft op de leerstof Bio 1 zodat leerlingen zonder ervaring ook kunnen deelnemen.

WAAR: Oostende (Mariakerke) België

Er zijn maar enkele plaatsen beschikbaar aangezien er met zeer kleine groepen wordt gewerkt en iedereen persoonlijke aandacht krijgt. Maximum 10 deelnemers. Tijdig reserveren is dus de boodschap.

De mooie en moderne zaal bevindt in het NIEUW zwembad Brigitte Becue op de hoek Northlaan/Nieuwpoortsesteenweg en is op 4 minuten te voet van het strand en de zee. We hebben een hele grote zaal met veel ruimte om te meten.
Er zal ook buiten gemeten worden in de natuur indien het weer het toelaat.

's Middags voor aanvang van de cursus kan een snack genuttigd worden in de horecavoorziening Barkedeine die zich in hetzelfde gebouw als de zaal bevindt (niet inbegrepen).
Er is een ondergrondse parking met ingang langs de Nieuwpoortsesteenweg. Het tarief per 2 uur is 1,50 euro. Parkeerticket te valideren aan het onthaal (niet inbegrepen). de parking is voorlopig nog gratis.

*De opleiding is GRATIS mits aankoop starterpakket. Dit starterpakket kost 139 euros en omvat een online groepssessie met de lesgeefster Anne-Marie Delmotte van 2 uur waarin op individuele basis wordt nabesproken wat u heeft geleerd tijdens de opleiding in Oostende.
Dergelijke online begeleiding kost elders 260euros per uur !
De individuele online sessies zijn ook bedoeld voor studenten die Anne-Marie’s live en/of online opleiding hebben gevolgd of haar boek “Praktische Gids voor het werken met de Lecher antenne – uitgebreide basisopleiding voor het gebruik in geobiologie en bio-energie” hebben aangeschaft en die graag extra uitleg behoeven over de inhoud en het toepassen van wat wordt aangeleerd in de inhoud. De prijs van dergelijke sessie is 110euros voor 40 minuten. Bij aankoop van dit starterpakket krijgt u bijgevolg de live opleiding GRATIS en wordt eveneens geen bijdrage gevraagd in de huurprijs van de zaal !

LECHER ANTENNE
Gelieve uw Lecher antenne mee te brengen. De Lecher antenne dient voorzien te zijn van volgende accesoires: elektrische kabel en metalen massa.

Het paarse vakje brengt u naar de webshop waar u verdere informatie vindt en kunt reserveren.

De opleidster, Anne-Marie Delmotte, kan u per e-mail contacteren: annemarielecherenergy@gmail.com

Lecher Antenna Training Course
Learn how to Dowse with a Lecher Antenna Geobiology Bio-energy Energies at Megalithic Sites Training Courses
Anne-Marie demonstrating how to screen crystals with a Lecher Antenna Learn Dowsing

Afwijzing van aansprakelijkheid: Het opvolgen en/of toepassen van de procedures en/of adviezen beschreven in de producten is volledig voor eigen verantwoordelijkheid. In ieder geval bij twijfel, maar ook bij ogenschijnlijke onschuldige (gezondheids)klachten, raadpleeg altijd eerst uw (huis)arts en/of specialist. Noch de lesfgeefster, noch de auteur, noch de uitgever of hun gemachtigden, kunnen voor eventuele gevolgen op welke wijze dan ook voortkomend uit de producten op deze website aansprakelijk worden gesteld. De lesgeefster of auteur van deze producten geeft geen medisch advies en geeft eveneens geen aanbevelingen naar het gebruik van een techniek als een vorm van behandeling voor fysieke of medische problemen. Een (huis)arts en/of specialist dienen steeds geconsulteerd te worden, zowel direct of indirect. De bedoeling van lefsgeefster en de auteur zijn alleen het aanbieden van informatie van algemene aard om u te helpen in uw zoektocht naar welzijn. In het geval u de gegevens in de producten op deze website gebruikt voor uzelf of anderen, dat uw constitutioneel recht is, nemen de lesgeefster, auteur en de uitgever of hun gemachtigden geen verantwoordelijkheid voor uw acties.

Anne-Marie coaching students during a Lecher Antenna Training CourseAnne-Marie coaching students during a Lecher Antenna Training CourseAnne-Marie coaching students during a Lecher Antenna Training CourseAnne-Marie coaching students during a Lecher Antenna Training CourseAnne-Marie coaching students during a Lecher Antenna Training Course
Studenten aan het oefenen in de Japanse tuin
Lecher antenna training in Brittany France by Atlantic
Speciale opleiding aangepast aan CoVid19; ruime en goed geventileerde zaalSpeciale opleiding aangepast aan CoVid19; ruime en goed geventileerde zaalSpeciale opleiding aangepast aan CoVid19; ruime en goed geventileerde zaalSpeciale opleiding aangepast aan CoVid19; ruime en goed geventileerde zaal

Speciale opleiding Oostende Belgische kust Hotel Royal Astrid september 2020 aangepast aan lokale CoVid19 richtlijnen.

Beoordeling opleiding september 2020 in Oostende Belgische kust.

Beste Anne-Marie,

Graag wil ik even de tijd nemen om U te bedanken dat ik de Lecher antenne opleiding heb kunnen volgen te Oostende.
Deze unieke opleiding gaf mij, als beginner, de mogelijkheid om de Lecher antenne te leren kennen en correct te leren hanteren. De combinatie tussen geobiologie en bio energie zijn een echte meerwaarde om mij verder te laten ontwikkelen en tot nieuwe inzichten te komen in deze 2 domeinen.
De opzet van de training was volledig in lijn met de geldende COVID 19 regels en verliep steeds met de juiste nadruk op de veiligheid.
De juiste balans tussen theorie en praktijk gaf mij als leerling de kans om deze interessante materie meer eigen te maken. Door de sessie zowel in de zaal als buiten (in de Japanse tuin voor geobiologie) te laten doorgaan, maakt het mogelijk om de theorie direct in de praktijk te kunnen toepassen. Waarbij U steeds de nodige tips & tricks meegeeft aan elke deelnemer, volgens hun eigen behoeften en reeds bereikte niveau.
Door deze opleiding ben ik nog meer “curieus” geworden in de mogelijkheden die de Lecher antenne te bieden heeft.
Op basis van mijn observaties en positieve ervaringen die ik had tijdens deze opleiding beschouw ik U als zeer gedreven, creatief, analytisch-explorerend en een echte “subject matter expert” in het gebruik en toepassingen van de Lecher antenne.
Dank U dat ik de kans kreeg om Uw opleiding te mogen volgen en om Uw kennis te willen delen.

Met vriendelijke groeten,
Anoniem, Technicus Communicatiebedrijf

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF OM ALS EERSTE DE LAATSTE BERICHTEN TE ONTVANGEN

Naam *
E-mail *
Land *
Lecher antenne opleidingen, sessies en cursus België
Lecher antenne opleidingsssessies aan Belgische kust 2023Lecher antenne opleidingsssessies aan Belgische kust 2023Lecher antenne opleidingsssessies aan Belgische kust 2023Lecher antenne opleidingsssessies aan Belgische kust 2023Lecher antenne opleidingsssessies aan Belgische kust 2023

Lecher Antenne research, opleiding en boeken © 2023

Lecher antenna used by AM Delmotte
Anne-Marie Delmotte Lecher antenna Instructor, Researcher and Author
Naar gedetailleerde informatie en registratie Lecher antenne basisopleiding 20 januari 2024 op webshop

KOMENDE
LECHER ANTENNE
BASISOPLEIDING
TE OOSTENDE
OP 20 JANUARI 2024